Νέο μέλος του Διοικητικού Προσωπικού του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου η κα Χριστίνα Χαζάκη

Στο έμψυχο δυναμικό του Πανεπιστημίου μας εντάχθηκε από 1η Σεπτεμβρίου 2022 η κα Χριστίνα Χαζάκη, η οποία μετατάχθηκε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, ορκίστηκε ενώπιον της Πρυτάνεως, Καθηγήτριας Μαρίας Νικολαΐδη και του Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Διασφάλισης Ποιότητας, Καθηγητή Γεωργίου Δεδούση και αποτελεί πλέον μόνιμο μέλος του Διοικητικού Προσωπικού του Ιδρύματος.

Την υποδεχόμαστε με ιδιαίτερη χαρά και της ευχόμαστε να χαράσσει πάντα δημιουργική πορεία, με πρόοδο και κάθε επιτυχία στο έργο της!

sXazaki2 sXazaki1
sXazaki3sXazaki4

Νέο μέλος ΕΤΕΠ του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου η κα Παναγούλα Λέκκα

Καλωσορίζουμε στο έμψυχο δυναμικό του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου την κα Παναγούλα Λέκκα, η οποία διορίστηκε σε θέση Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού (Ε.Τ.Ε.Π.), για την υποστήριξη των εργαστηρίων Υπολογιστών όλων των Τμημάτων του Ιδρύματος και ορκίστηκε ενώπιον της Πρυτάνεως, Καθηγήτριας Μαρίας Νικολαΐδη, την 1η Σεπτεμβρίου 2022.

Ευχόμαστε στην κα Π. Λέκκα, από καρδιάς, καλή αρχή και δύναμη στην εκπλήρωση των καθηκόντων της!!!

s2 Λεκκα s1

The department of Informatics and Telematics hosts the 1st Cloud Computing & DevOps Info-Camp

download 3

The department of Informatics and Telematics is proud to host the 1st Cloud Computing and DevOps Info-Camp intended for undergraduate, postgraduate, PhD students and associate researchers!

You can find the info-camp schedule here.

Pre-registration is mandatory and can be done here.

 

Διάλεξη “Innovative Teaching” 21.06.2022

Invitation_Innovative-Teaching.pngΤο Τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής, σας προσκαλεί σε διάλεξη της Prof. Niyati Parekh, Associate Vice Provost of Faculty Initiatives, New York University, με θέμα: “Innovative Teaching”

Η Καθηγήτρια Niyati Parekh με γνωστικό αντικείμενο “Public Health Nutrition”, School of Global Public Health, New York University (NYU), κατέχει παράλληλα και τη θέση της Associate Vice Provost of Faculty Initiatives, Office of the Provost, υπεύθυνη για την υποστήριξη των καθηγητών στην εξέλιξη της ακαδημαϊκή τους πορείας στο Early Career Faculty Institute, NYU.

Η διάλεξη που εστιάζει στη βελτίωση των διδακτικών δεξιοτήτων και τη χρήση στρατηγικών πέρα από τις παραδοσιακές μεθόδους διδασκαλίας, θα διεξαχθεί δια ζώσης, στην αγγλική γλώσσα, την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 και ώρα 12.00 μ. στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου και θα ακολουθήσει συζήτηση.

 

Αρχείο πρόσκλησης

Ευχαριστούμε θερμά την Καθηγήτρια του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής, της Σχολής Επιστημών Υγείας και Αγωγής, Μαρία Γιαννακούλια, για την πρωτοβουλία πρόσκλησης της Καθηγήτριας Niyati Parekh και ευελπιστούμε η διάλεξη να προσδώσει ερεθίσματα για τη διεύρυνση των πρακτικών διδασκαλίας στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης της ποιότητας σπουδών στο Πανεπιστήμιό μας.

 

Τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
e-mail : modip [at] hua [dot] gr

Virtual Open Day - ΔΠΜΣ - Ψηφιακές Υπηρεσίες Υγείας και Αναλυτική 09.06.2022

06.Virtual Open Day 09.06.2022Το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με το Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) - Ψηφιακές Υπηρεσίες Υγείας και Αναλυτική διοργανώνει Ανοικτή Ημέρα Ενημέρωσης (Virtual Open Day) την Πέμπτη  9  Ιουνίου 2022 στις 17:00.

Πρόκειται για μια διαδικτυακή παρουσίαση με σκοπό τη γνωριμία και την ενημέρωση για το Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Ψηφιακές Υπηρεσίες Υγείας και Αναλυτική".

☑️ Απευθύνεται:
στους/στις υποψηφίους/ες φοιτητές/τριες που ενδιαφέρονται να κανουν αίτηση στο Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Ψηφιακές Υπηρεσίες Υγείας και Αναλυτική" , για το ακαδ. έτος 2022 – 2022 (https://mschealth.dit.hua.gr).

Απαραίτητη η εγγραφή στην ηλεκτρονική φόρμα προκειμένου να σας σταλεί ο σύνδεσμος της εκδήλωσης ΕΔΩ.

 

Δελτίο Τύπου

Σελίδα 1 από 38