Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της Ένωσης Γεωγράφων Ελλάδας «Γεωγραφίες της Μνήμης: Πρόσφυγες της Σμύρνης»

Την Τετάρτη 3 Μαΐου 2023 φιλοξενήθηκε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο η εκδήλωση της Ένωσης Γεωγράφων Ελλάδας, με θέμα «Γεωγραφίες της Μνήμης: Πρόσφυγες της Σμύρνης».

Δείτε περισσότερα: www.geographers.gr, https://geographers.gr/dt_prosfyges_tis_smyrnis/

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2023

Χάραξε το μέλλον σου στην αγορά εργασίας»

16 – 17 Μαΐου 2023

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου σας προσκαλεί στις ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2023 με τίτλο "Χάραξε το μέλλον σου στην αγορά εργασίας" που θα πραγματοποιηθούν:

την Τρίτη 16 Μαΐου 2023 με παρουσιάσεις των εταιρειών.

Ώρες: 11:00 - 16:00 Τρόπος: Υβριδικά ΖΟΟΜ / Αμφιθέατρο Γεώργιος Καραμπατζός

την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 με συνεντεύξεις των υποψηφίων

Ώρες: 11:00 - 18:00 Τόπος: Αίθουσα Τελετών.

 

▶️ Απευθύνεται:

Σε φοιτητές / τριες και απόφοιτους του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου που αναζητούν θέσεις εργασίας και θα ήθελαν να προετοιμαστούν κατάλληλα για το ταξίδι» στην αγορά εργασίας.

Σε επιχειρήσεις / φορείς που αναζητούν το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό στα αντικείμενα της Οικονομίας & Βιώσιμης Ανάπτυξης, Διαιτολογίας – Διατροφής, Γεωγραφίας, και Πληροφορικής & Τηλεματικής.

 

▶️ Θεματολογία:

ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ το επαγγελματικό σου GPS στη Γεωγραφία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ την ψηφιακή σου πυξίδα στην Πληροφορική και Τηλεματική

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ για το επαγγελματικό σου ταξίδι στη Διαιτολογία - Διατροφή

ΑΠΟΓΕΙΩΣΕ τη σταδιοδρομία σου στον πλανήτη “Βιώσιμη Ανάπτυξη”.

 

▶️ Αιτήσεις:

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η εγγραφή στην ηλεκτρονική φόρμα:

  • Για εταιρείες / φορείς 3 – 13 ΜΑΐΟΥ 2023 ΕΔΩ
  • Για φοιτητές/τριες / αποφοίτους 8 - 13 ΜΑΐΟΥ 2023 ΕΔΩ

Αν είστε φοιτητής/τρια / απόφοιτος του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και θα θέλατε να προετοιμαστείτε κατάλληλα για το επαγγελματικό σας ταξίδι»,

Αν είστε επιχείρηση / φορέας και θα θέλατε να βρείτε τους ιδανικούς συνταξιδιώτες» στην αποστολή σας,

 

Χαράξτε το μέλλον της αγοράς εργασίας μαζί μας!

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ

1 Μαρτίου 2023 – 13 Μαϊου 2023

 

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΊΟΥ

2 Μαϊου 2023 – 13 Μαϊου 2023

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1683552456626

ΗΜΕΡΙΔΑ “Μεταπτυχιακές Σπουδές και Υποτροφίες στο εξωτερικό ” | 19.01.2023

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Χαροκοπείου Πανεπιστήμιου διοργανώνει ημέρα ενημέρωσης αφιερωμένο στην προετοιμασία των φοιτητών και αποφοίτων για την αναζήτηση Μεταπτυχιακών Σπουδών και Υποτροφιών στο #εξωτερικό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023 στις 11:00, Διαδικτυακά.

Για δηλώσεις συμμετοχής εδώ:
https://lnkd.in/eWVK5gEB

Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ.

19.01.2023 abroad

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 14ο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Δικτύου των Καθηγητών Διανοητικής Ιδιοκτησίας στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

 

Στις 21 και 22 Οκτωβρίου 2022 διεξήχθη με επιτυχία στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο το 14ο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Δικτύου των Καθηγητών Διανοητικής Ιδιοκτησίας, το οποίο υλοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Επιτροπής Ηθικής και Δεοντολογίας της Έρευνας (Ε.Η.Δ.Ε.) του Ιδρύματος.

Η θεματολογία του συνεδρίου εστιάστηκε σε θέματα που αφορούν στη διδασκαλία της Διανοητικής Ιδιοκτησίας, τόσο στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, όσο και στους επαγγελματίες και στο ευρύτερο κοινό. Η φετινή διοργάνωση επικεντρώθηκε, επίσης, στα θέματα που σχετίζονται με την Ανοικτή Επιστήμη και τη Βιοηθική.

Στο συνέδριο παρευρέθηκαν στελέχη του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΟΠΙ) και του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ). Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου αναπτύχθηκαν από την αναπληρώτρια Διευθύντρια του ΟΠΙ κα Μαρία-Δάφνη Παπαδοπούλου οι πρωτοποριακές εκπαιδευτικές δράσεις του Οργανισμού, για την ευαισθητοποίηση των παιδιών σχολικής ηλικίας σε ζητήματα διανοητικής ιδιοκτησίας. Παρουσιάστηκε επίσης η πρωτοποριακή δράση του ερευνητικού κέντρου "Αθηνά" και ιδιαίτερα η ανάπτυξη εργαλείων που βοηθούν τον νόμιμο διαμοιρασμό των δεδομένων και των ερευνητικών αποτελεσμάτων στο πλαίσιο της Ανοικτής Επιστήμης. Επιπλέον, ο Ε. Καθηγητής του ΕΚΠΑ κ. Α. Λιβιεράτος και ο κ. Γ. Δημητρακόπουλος, από  το γραφείο μεταφοράς τεχνογνωσίας του ΕΚΠΑ και το κέντρο "Αρχιμήδης", παρουσίασαν το μοντέλο μεταφοράς τεχνογνωσίας "Develop+Protect+Commercialize".  Τέλος, οι εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Γραφείου Ευρεσιτεχνιών (EPO) και του  Ευρωπαϊκού Γραφείου Διανοητικής Ιδιοκτησίας (EUIPO) ανέπτυξαν τις εκπαιδευτικές δυνατότητες που παρέχουν στα ΑΕΙ και στα γραφεία μεταφοράς τεχνολογίας.

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με τις εσωτερικές διαδικασίες του δικτύου και τον προγραμματισμό της δράσης του για την επόμενη χρονιά. Το ΔΣ του δικτύου συμπεριέλαβε σαν μέλος του τον Επ. Καθηγητή του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου κ. Γ. Παπανικολάου. Στο πλαίσιο των κοινωνικών δραστηριοτήτων του δικτύου οι σύνεδροι επισκέφθηκαν τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση και απόλαυσαν τις καλλιτεχνικές δημιουργίες του σκηνοθέτη  Romain Gavras. 

 

SPhoto 2 14o Synedrio Biohthikis

SPhoto 3 14o Synedrio Biohthikis

SPhoto 4 14o Synedrio Biohthikis

Εκδήλωση υποδοχής πρωτοετών στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο | 18.10.2022

Το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας με χαρά καλωσορίζει τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022 12:00 - 15:00  στο Αμφιθέατρο "Γεώργιος Καραμπατζός".

Στην εκδήλωση οι πρωτοετείς μας θα έχουν την ευκαιρία σε ένα ζεστό και όμορφο περιβάλλον να γνωρίσουν τις πρυτανικές αρχές και τους Προέδρους των Τμημάτων τους, να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους  και να ενημερωθούν με τις παρεχόμενες υπηρεσίες στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο:

- Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης

- Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας

- Γραφείο Erasmus

- Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας

- Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

- Κέντρο Συμβουλετικής Φοιτητών "Αικατερίνη Μαριδάκη - Κασσωτάκη" .

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει ο Φοιτητικός Σύλλογος και οι εθελοντικές ομάδες των φοιτητών/τριών του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε!

Δείτε το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του  Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Δια βίου Μάθηση 2014-2020»

Green White Dynamic Photocentric Beauty Poster

Σελίδα 1 από 39