Το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο φιλοξένησε το Διεθνές Συμπόσιο "Sociological Perspectives and Dynamics in Southern Europe", που διοργάνωσε η Ελληνική Κοινωνιολογική Εταιρεία (ΕΚΕ)

 

Το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του (Αίθουσα Τελετών – Κτίριο Βιβλιοθήκης) το Διεθνές Συμπόσιο που διοργάνωσε η Ελληνική Κοινωνιολογική Εταιρεία (ΕΚΕ), υπό τον τίτλο "Sociological Perspectives and Dynamics in Southern Europe" στις 2/11 και 3/11/2023.

Το Συμπόσιο τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι από την Ευρωπαϊκή Κοινωνιολογική Εταιρεία (ESA), καθώς και μέλη της Ακαδημαϊκής και Ερευνητικής/Επιστημονικής Κοινότητας από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Οι εργασίες και συζητήσεις του Συμποσίου επικεντρώθηκαν στη διερεύνηση του ρόλου της Κοινωνιολογίας στην κατανόηση και ανάλυση των σύγχρονων εξελίξεων και ήταν άκρως εποικοδομητικές.

Την εκδήλωση χρηματοδότησε η Παγκόσμια Κοινωνιολογική Εταιρεία (ISA) και υποστήριξε το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (EKKE), το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο (HUA) και η Ευρωπαϊκή Κοινωνιολογική Εταιρεία (ESA). Η εκδήλωση έχει μαγνητοσκοπηθεί και είναι διαθέσιμη στο επίσημο κανάλι του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου στο YouTube και μέσα από τα κοινωνικά μέσα του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ) και της Ελληνικής Κοινωνιολογικής Εταιρείας (ΕΚΕ).

 

1 Photo EKE

2 IMG 4602

IMG 4590 1

IMG 4612

IMG 45621

IMG 46341