Βραβείο Κοινού "Public Choice Award" για την ομάδα του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου στον 9ο Φοιτητικό Διαγωνισμό Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας “JA Start Up 2023”

 

 

Site 9ος Φοιτητικός διαγωνισμός Καινοτομίας και ΕπιχειρηματικότηταςΤην Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023, η ομάδα του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου συμμετείχε στον τελικό του 9ου Φοιτητικού Διαγωνισμού Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Junior Achievement Greece Start Up 2023 και κέρδισε το Public Choice Award (Βραβείο Κοινού) για την ιδέα "Το ΙΧ mou".

Πρόκειται για μια εφαρμογή διαχείρισης οχημάτων που φιλοδοξεί να γίνει ο καλύτερος φίλος του οδηγού, όπως λέει και η ομάδα.

Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα, η οποία αποτελείται από τέσσερις φοιτητές του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεματικής και συγκεκριμένα από τον Γρηγόρη Λευκελη, τον Γιάννη Μαυροδήμο, τον Πέτρο Τσάτση και τον Ηλία Παναγόπουλο.

Πολλά μπράβο στην ομάδα μας που ανέπτυξε την ιδέα, ετοίμασε πλήρες business plan, πέρασε από συνέντευξη με την επιτροπή αξιολόγησης και παρουσίασε την ιδέα στον τελικό με 4λεπτο pitching!!!

Ευχαριστούμε και τους τέσσερις μέντορες της ομάδας, την Επικ. Καθηγήτρια Κλεοπάτρα Μπαρδάκη, τον Δρ. Σταύρο Λουνή, την Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη και τον κ. Τιμολέοντα Φαρμάκη!

© φωτογραφίας Junior Achievement Greece