Κέντρο Συμβουλευτικής Φοιτητών «Αικ. Μαριδάκη Κασσωτάκη»

Αγαπητοί φοιτητές, φοιτήτριες,

Σας καλωσορίζουμε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και σας ευχόμαστε καλή ακαδημαϊκή χρόνια. Μια από τις υπηρεσίες που μπορεί να σας συνοδεύσει στο ταξίδι σας στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο είναι το Κέντρο Συμβουλευτικής Φοιτητών «Αικ. Μαριδάκη Κασσωτάκη». Αυτό παρέχει στους φοιτητές/τριες του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου δωρεάν υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης σε θέματα που σας απασχολούν.

Κατά το χειμερινό εξάμηνο 2020-2021, εκτός της υπηρεσίας της ατομικής συμβουλευτικής θα πραγματοποιηθούν βιωματικά εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής με τα ακόλουθα θέματα:

-Ομάδα Διαχείρισης άγχους. Στόχος του σεμιναρίου είναι η παροχή εργαλείων για την αντιμετώπιση του άγχους.

-Ομάδα Ανάπτυξης Δεξιοτήτων επικοινωνίας για Διατροφολόγους. Στόχος του σεμιναρίου είναι ο εμπλουτισμός των δεξιοτήτων επικοινωνίας των συμμετεχόντων.

- Ομάδα Ανάπτυξης διαπροσωπικών σχέσεων και δεξιοτήτων επικοινωνίας. Στόχος του σεμιναρίου είναι η εκπαίδευση για την αποτελεσματικότερη επικοινωνία.

- Ομάδα Προσωπικής Ανάπτυξης. Στόχος του ομαδικού βιωματικού εργαστηρίου είναι η κατανόηση του εαυτού και η αναγνώριση της σπουδαιότητας των διαπροσωπικών σχέσεων στην πορεία αυτογνωσίας μας.

Όσοι/ες φοιτητές/τριες (προπτυχιακοί/ες, μεταπτυχιακοί/ες και διδακτορικοί/ες) θέλετε να επωφεληθείτε των υπηρεσιών του Κέντρου Συμβουλευτικής Φοιτητών κατά το χειμερινό εξάμηνο 2020-2021, συμπληρώστε την ηλεκτρονική αίτηση στην ιστοσελίδα του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου:

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο --> Υπηρεσίες --> Κέντρο Συμβουλευτικής Φοιτητών --> Δράσεις -> Για τις αιτήσεις Συμμετοχής … εδώ.

Οι υπηρεσίες του Κέντρου Συμβουλευτικής (ομαδική και ατομική συμβουλευτική) πραγματοποιούνται διαδικτυακά.

Επικοινωνία:

Mail: kesym at hua dot gr

Τηλ.: 2109549338, 210 9549292