Είσαι φοιτητής; Erasmus+ Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων για Σπουδές

 

Αρ. Πρωτ. : 85130 

erasmus

 

Καλούνται οι φοιτητές/τριες του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, κανονικά εγγεγραμμένοι/ες σε ένα από τα προγράμματα σπουδών των Τμημάτων του Ιδρύματος, που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη δράση κινητικότητας φοιτητών με σκοπό τις σπουδές (ERASMUS+ SMS) κατά την περίοδο 01/06/2020 – 31/05/2022, να καταθέσουν αυτοπροσώπως τον πλήρη φάκελο υποψηφιότητας μέχρι την Τρίτη 31.03.2020 και ώρα 15.30. Σκοπός της δράσης, η εκπλήρωση σε εταίρο Ίδρυμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, μέρους του Προγράμματος σπουδών του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου στο οποίο ο/η φοιτητής/τρια είναι κανονικά εγγεγραμμένος/η. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι κανονικά εγγεγραμμένοι φοιτητές/τριες σε Πρόγραμμα Σπουδών ενός εκ των 3 κύκλων σπουδών (Προπτυχιακού -1ου , Μ = Μεταπτυχιακού – 2ου , Δ = Διδακτορικού – 3ου), ανεξάρτητα από την ιθαγένειά τους (βλέπε αναλυτικό οδηγό πατώντας εδώ).

Ενισχύεται η συμμετοχή των ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις που αναφέρονται στις σχετικές διατάξεις του Ν. 3794/09, καθώς και των ατόμων που παρουσιάζουν αναπηρία 67% και άνω από φυσική αναπηρία ή ψυχική πάθηση, με βάση τη γνωμάτευση της οικείας πρωτοβάθμιας υγειονομικής επιτροπής που εδρεύει σε κάθε νομό.

 

Για το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης πατήστε εδώ.
Για τον κατάλογο των συνεταίρων ιδρυμάτων στο εξωτερικό πατήστε εδώ.
Για τα μηνιαία ποσά επιχορηγήσεων ανά χώρα προορισμού, καθώς και εκείνα για τις ειδικές κατηγορίες φοιτητών πατήστε εδώ.
Για την αίτηση/ δήλωση πατήστε εδώ.
Για το προτεινόμενο Learning Agreement πατήστε εδώ.
Για την υπεύθυνη δήλωση Ν.1599/86 πατήστε εδώ.

 

Πληροφορίες Γραφείο Erasmus :
Οδός : Ελ. Βενιζέλου 70 | 17676 | Καλλιθέα
Tηλ : +30 210 9549225
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.